Breeds identification by four types of DNA markers for the traceability of the beef meat's origin


  • Fumière, O. , Ajmone-Marsan, P. , Lenstra, J. , Levéziel, H. , Milanesi, E. , Negrini, R. , Nijman, I. , Oulmouden, A. & Berben, G. (2007). Breeds identification by four types of DNA markers for the traceability of the beef meat's origin. Poster in: 40 ans du Livre blanc. Traçabilité dans les filières végétales: chemin parcouru et perspectives d'avenir, Gembloux - Belgique, 25/04/2007.
Type Poster
Year 2007
Title Breeds identification by four types of DNA markers for the traceability of the beef meat's origin
Event name 40 ans du Livre blanc. Traçabilité dans les filières végétales: chemin parcouru et perspectives d'avenir
Event location Gembloux - Belgique
Label 1052
Recnumber 1052
Event date 25/04/2007
Author address Fumière Olivier, Quality Department of Agro-food Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur, 24, B-5030 Gembloux, fumiere@cra.wallonie.be
Fichier
Authors Fumière, O., Ajmone-Marsan, P., Lenstra, J., Levéziel, H., Milanesi, E., Negrini, R., Nijman, I., Oulmouden, A., Berben, G.

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