Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande
- Wavreille, J. , Ninane, V. , Vandeplas, S. , Beckers, Y. & Bartiaux-Thill, N. (2006). Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande. Proceedings in: Journée d'étude BAMST: Microbiologie et viande: Que faire demain? Gembloux - Belgique, 05/04/2006, Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST), 55-62.
Type | Conference Proceedings |
Year of conference | 2006 |
Title | Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande |
Conference name | Journée d'étude BAMST: Microbiologie et viande: Que faire demain? |
Conference location | Gembloux - Belgique |
Publisher | Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST) |
Recnumber | 908 |
Pages | 55-62 |
Label | 908 |
conference Date | 05/04/2006 |
ISSN | 2872860509 |
Author address | Ninane Véronique, Quality Department of Agro-food Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur, 24, B-5030 Gembloux, ninane@cra.wallonie.be |
Fichier | |
Lien | http://telemat.kbr.be/bb/fr/frjun/f06vagbb.html |
Authors | Wavreille, J., Ninane, V., Vandeplas, S., Beckers, Y., Bartiaux-Thill, N. |