• Suivez-nous

Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande


  • Wavreille, J. , Ninane, V. , Vandeplas, S. , Beckers, Y. & Bartiaux-Thill, N. (2006). Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande. Proceedings in: Journée d'étude BAMST: Microbiologie et viande: Que faire demain? Gembloux - Belgique, 05/04/2006, Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST), 55-62.
Type Conference Proceedings
Year of conference 2006
Title Les probiotiques en alimentation animale et la qualité de la viande
Conference name Journée d'étude BAMST: Microbiologie et viande: Que faire demain?
Conference location Gembloux - Belgique
Publisher Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST)
Recnumber 908
Pages 55-62
Label 908
conference Date 05/04/2006
ISSN 2872860509
Author address Ninane Véronique, Quality Department of Agro-food Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur, 24, B-5030 Gembloux, ninane@cra.wallonie.be
Lien http://telemat.kbr.be/bb/fr/frjun/f06vagbb.html
Authors Wavreille, J. , Ninane, V. , Vandeplas, S. , Beckers, Y. & Bartiaux-Thill, N.