• Follow us
Georges SINNAEVE

Georges SINNAEVE

  • +32 81 87 52 03
  • +32 476 76 21 62
SVG

Building Maurice Henseval

Chée de Namur, 24 5030 Gembloux Belgique Tel : +32 81 87 40 09 Fax : +32 81 87 40 19

SVG
Chimie analytique : analyse de composition
Aptitude à la transformation
Technologie céréalière, texture, rhéologie
Scientific publications
Image
SVG

Le Rapid Visco Analyzer comme outil de prédiction de la qualité brassicole des orges et du malt

Godin, B. , De Smedt, C. , Deneyer, V , Pietercelie, A & Sinnaeve, G. (2020). Le Rapid Visco Analyzer comme outil de prédiction de la qualité brassicole des orges et du malt. Industries...


Bruno GODIN
GODIN, B.
Scientific publications
Image
SVG

The Rapid Visco Analyser as a rheological tool to determine the potential brewing quality of barley and malt

Godin, B. , De Smedt, C. , Deneyer, V , Pietercelie, A & Sinnaeve, G (2019). The Rapid Visco Analyser as a rheological tool to determine the potential brewing quality of barley...


Bruno GODIN
GODIN, B.
Scientific publications
Image
SVG

Variétés de céréales en agriculture biologique.

Abras, M. , Legrand, J. , Stalport, A. , Mahieu, O. , Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Variétés de céréales en agriculture biologique. CRA-W, ULg GxABT. Proceedings in: Livre...


Morgan ABRAS
ABRAS, M.
Scientific publications
Image
SVG

Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies.

Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies. Chopin Tribune 39, 4.


Sébastien GOFFLOT
GOFFLOT, S.
Scientific publications
Image
SVG

Quantification of protein in wheat using near infrared hyperspectral imaging : Performance comparison with conventional near infrared spectroscopy

Sillero, Ana M. , Fernández Pierna, J.A. , Sinnaeve, G. , Dardenne, P. & Baeten, V. (2018). Quantification of protein in wheat using near infrared hyperspectral imaging : Performance...


Juan Antonio FERNANDEZ PIERNA
FERNANDEZ PIERNA, J.
Scientific publications
Image
SVG

Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12 antibodies in the framework of celiac disease

Escarnot, E. , Gofflot, S. , Sinnaeve, G. , Dubois, B. , Bertin, P. & Mingeot, D. (2018). Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12...


CRA-W
Scientific publications
Image
SVG

Variétés.

Meza, R. , Jacquemin, G. , Dumont, B. , Bacchetta, R. , HEENS, B. , Mahieu, O. , Blanchard, R. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...


Guillaume JACQUEMIN
JACQUEMIN, G.
Scientific publications
Image
SVG

Nutrition azotée de l'épeautre en Ardenne et en région limoneuse.

Escarnot, E. , Meza, R. , Cremer, S. , De Toffoli, M. , Lambert, R. , Sinnaeve, G. , Bodson, B. & Dumont, B. (2017). Nutrition azotée de l'épeautre en Ardenne et en région limoneuse....


CRA-W
Scientific publications
Image
SVG

Variétés – Froment d’hiver.

Meza, R. , Dumont, B. , Jacquemin, G. , Bacchetta, R. , HEENS, B. , Mahieu, O. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , GOFFART, J.P. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...


Guillaume JACQUEMIN
JACQUEMIN, G.
Showing 1 to 9 from 156 rows