Directeur général

Georges SINNAEVE
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Les articles de Georges SINNAEVE

Le Rapid Visco Analyzer comme outil de prédiction de la qualité brassicole des orges et du malt
Godin, B. , De Smedt, C. , Deneyer, V. , Pietercelie, A. & Sinnaeve, G. (2020). Le Rapid Visco Analyzer comme outil de prédiction de la qualité brassicole des orges et du malt....

The Rapid Visco Analyser as a rheological tool to determine the potential brewing quality of barley and malt
Godin, B. , De Smedt, C. , Deneyer, V. , Pietercelie, A. & Sinnaeve, G. (2019). The Rapid Visco Analyser as a rheological tool to determine the potential brewing quality of barley...

Variétés.
Meza, R. , Jacquemin, G. , Dumont, B. , Bacchetta, R. , Heens, B. , Mahieu, O. , Blanchard, R. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...

Variétés de céréales en agriculture biologique.
Abras, M. , Legrand, J. , Stalport, A. , Mahieu, O. , Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Variétés de céréales en agriculture biologique. CRA-W, ULg GxABT. Proceedings in: Livre...

Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies.
Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies. Chopin Tribune 39, 4.

Quantification of protein in wheat using near infrared hyperspectral imaging : Performance comparison with conventional near infrared spectroscopy
Sillero, A.M. , Fernández Pierna, J.A. , Sinnaeve, G. , Dardenne, P. & Baeten, V. (2018). Quantification of protein in wheat using near infrared hyperspectral imaging : Performance...

Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12 antibodies in the framework of celiac disease
Escarnot, E. , Gofflot, S. , Sinnaeve, G. , Dubois, B. , Bertin, P. & Mingeot, D. (2018). Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12...

Nutrition azotée de l'épeautre en Ardenne et en région limoneuse.
Escarnot, E. , Meza, R. , Cremer, S. , De Toffoli, M. , Lambert, R. , Sinnaeve, G. , Bodson, B. & Dumont, B. (2017). Nutrition azotée de l'épeautre en Ardenne et en région limoneuse....

Variétés – Froment d’hiver.
Meza, R. , Dumont, B. , Jacquemin, G. , Bacchetta, R. , Heens, B. , Mahieu, O. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , Goffart, J.P. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...