Maxence DIDELEZ Gradué

Maxence DIDELEZ

  • +32 81 87 45 08
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Building Bertrand Vissac

Rue de Liroux, 8 5030 Gembloux Tel : +32 81 87 40 03 Fax : +32 81 87 40 13
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Scientific publications
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"Le foin séché en grange a une valeur énergétique proche de celle de l'herbe fraiche et une valeur en protéines un peu moindre."

Decruyenaere, V. , Didelez, M. & Mathieux, S. (2024). "Le foin séché en grange a une valeur énergétique proche de celle de l'herbe fraiche et une valeur en protéines un peu moindre."...


Virginie DECRUYENAERE Gradué
Decruyenaere, V.
Scientific publications
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Oxygen as a key parameter in in vitro dynamic and multi-compartment models to improve microbiome studies of the small intestine ?

Dufourny, S. , Didelez, M. , Wavreille, J. , Everaert, N. , Lebrun, , Froidmont, E. , Rondia, P. & Delcenserie, V. (2020). Oxygen as a key parameter in in vitro dynamic and multi-compartment...


José WAVREILLE Gradué
Wavreille, J.
Scientific publications
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Nutritional properties of potato protein concentrate compared with soybean meal as the main protein source in feed for the double-muscled Belgian Blue bull

Froidmont, E. , Wathelet, B. , Oger, R. , Romnée, J. , Colinet, A. , Cloet, D. , Didelez, M. , Pichon, J. , Boudry, C. , Jean, G. & Bartiaux-Thill, N. (2009). Nutritional properties...


Eric FROIDMONT Gradué
Froidmont, E.
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