Composition en acides gras de la viande de taurillons engraissés, après passage à l'herbe, avec une ration enrichie en graines de lin extrudées; Fatty acid composition of intramuscular fat in young bulls fattened, after a grazing period, with a diet conta


  • Decruyenaere, V. , Agneesens, R. , Troquet, F. , Rabeux, V. & Stilmant, D. (2001). Composition en acides gras de la viande de taurillons engraissés, après passage à l'herbe, avec une ration enrichie en graines de lin extrudées; Fatty acid composition of intramuscular fat in young bulls fattened, after a grazing period, with a diet conta. Rencontres Recherches Ruminants,
Type Journal Article
Year 2001
Title Composition en acides gras de la viande de taurillons engraissés, après passage à l'herbe, avec une ration enrichie en graines de lin extrudées; Fatty acid composition of intramuscular fat in young bulls fattened, after a grazing period, with a diet conta
Journal Rencontres Recherches Ruminants
Label 188
Recnumber 233
Fichier
Authors Decruyenaere, V., Agneesens, R., Troquet, F., Rabeux, V., Stilmant, D.

Equipe