Microbiologie et viande : que faire demain?
- Daube, G. , Berben, G. , Renaville, R. & Casteels, M. (2006). Microbiologie et viande : que faire demain? Proceedings in: Journée d'étude BAMST, Gembloux - Belgique, 05/04/2006, Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST), 62.
Type | Conference Proceedings |
Year of conference | 2006 |
Title | Microbiologie et viande : que faire demain? |
Conference name | Journée d'étude BAMST |
Conference location | Gembloux - Belgique |
Publisher | Belgian Association of Meat Science and Technology (BAMST) |
Recnumber | 913 |
Pages | 62 |
Label | 913 |
conference Date | 05/04/2006 |
ISSN | 2872860509 |
Author address | Berben Gilbert, Quality Department of Agro-food Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur, 24, B-5030 Gembloux, berben@cra.wallonie.be |
Fichier | |
Lien | http://telemat.kbr.be/bb/fr/frjun/f06vagbb.html |
Authors | Daube, G., Berben, G., Renaville, R., Casteels, M. |