Bruno GODIN Responsable de laboratoire

Bruno GODIN

  • +32 81 87 52 50
SVG

Building Maurice Henseval

Chée de Namur, 24 5030 Gembloux Belgique Tel : +32 81 87 40 09 Fax : +32 81 87 40 19
SVG
R&D Caractérisation d’agro-ressources et leurs aptitudes à la transformation en alimentation, fourrages, précurseurs de produits bio-basés et énergies
R&D Développement et validation de méthodes analytiques et technologiques
Scientific publications
SVG

Single-kernel vitreousness assessment and optical sorting of durum wheat using NIR spectroscopy and imaging

Demoitié, C. , Werrie, P-Y. , Vermeulen, P. , Gofflot, S. , Godin, B. & Baeten, V. (2024). Single-kernel vitreousness assessment and optical sorting of durum wheat using NIR spectroscopy...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
Scientific publications
SVG

Baking quality of wheat variety mixtures: Describing the mechanisms for mixture effects.

Beaugendre, A. , Godin, B. , Mingeot, D. & Visser, M. (2024). Baking quality of wheat variety mixtures: Describing the mechanisms for mixture effects. Journal of Cereal Science,...


Dominique MINGEOT Responsable de laboratoire
Mingeot, D.
Brochures and folders
cereal
SVG

CRA-W and cereals

Whether upstream or downstream, CRA-W intervenes at every level of the cereal supply chain.


Geneviève MINNE Responsable de laboratoire
Minne, G.
Scientific publications
SVG

Multiyear evaluation of the agronomical and technological properties of a panel of spelt varieties under different cropping environments

Hellin, P. , Escarnot, E. , Mingeot, D. , Goflot, S. , Sinnaeve, G. , Lateur, M. & Godin, B. (2023). Multiyear evaluation of the agronomical and technological properties of a panel...


Pierre HELLIN Responsable de laboratoire
Hellin, P.
Scientific publications
SVG

I. Déroulement de la saison 2022-2023

Eylenbosch, D. , Bataille, C. , Godin, B. , Heens, B. , Henriet, F. , Jacquemin, G. , Jacquemin, G.. , Legrand, J. , Mahieu, O. , Nysten, A. & Rosillon, D. (2023). I. Déroulement...


Clément DEDEYCKER Responsable de laboratoire
Dedeycker, C.
Scientific publications
SVG

Variétés en froment d’hiver 2023

Meza, R. , Crevits, C. , Eylenbosch, D. , Mahieu, O. , Bonnave, M. , Blanchard, R. , Van der Verren, B. , Godin, B. , Faux, A.M. , Legrand, J. & Heens, B. (2023). Variétés en froment...


Clément DEDEYCKER Responsable de laboratoire
Dedeycker, C.
Scientific publications
SVG

ValCerWal : Comment améliorer la VALorisation des CERéales WALlonnes ?

Demoitié, C. , Deryck, A. , Fernández Pierna, J.A. , Godin, B. , Gofflot, S. , Jonard, C. , Pissard, A. , Vermeulen, P. & Werrie, P-Y. (2023). ValCerWal : Comment améliorer la...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
Scientific publications
SVG

Assessment of vitreousness of durum wheat kernels using various HSI systems

Demoitié, C. , Gowen, A. , Vincke, D. , Werrie, P-Y. , Vermeulen, P. , Gofflot, S. , Godin, B. & Baeten, V. (2023). Assessment of vitreousness of durum wheat kernels using various...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
Scientific publications
SVG

V. Qualité technologique et sanitaire des froments d’hiver de la récolte 2023

Godin, B. , Werrie, P-Y. , Chandelier, A. , Pissard, A. , Jacquemin, G. , Van der Verren, B. , Nysten, A. , Meza, R. & Eylenbosch, D. (2023). V. Qualité technologique et sanitaire...


Lisa PLASMAN Responsable de laboratoire
Plasman, L.
87 rows