Attaché scientifique

Sébastien GOFFLOT
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Building Maurice Henseval
Chée de Namur, 24 5030 Gembloux Belgique Tel : +32 81 87 40 09 Fax : +32 81 87 40 19Les articles de Sébastien GOFFLOT

Manure as a substrate for insect breeding : ecological progress or health risk ?
Anselmo, A. , Cordonnier, A. , Plasman, L. , Maljean, J. , Aerts, C. , Evrard, D. , Marien, A. , Janssen, E. , Ninane, V. , Gofflot, S. , Veys, P. , Lecrenier, M.C. , Baeten, V. &...

Different ways to assess and sort the vitreousness of durum wheat kernels using NIR spectroscopy
Demoitié, C. , Vincke, D. , Werrie, P-Y. , Gofflot, S. , Godin, B. , Pissard, A. , Fernández Pierna, J.A. , Baeten, V. & Vermeulen, P. (2023). Different ways to assess and sort...

More than a century of spelt selection and breeding Enhancement of cultivar's agronomical and technological properties
Hellin, P. , Escarnot, E. , Gofflot, S. , Mingeot, D. , Sinnaeve, G. , Lateur, M. & Godin, B. (2022). More than a century of spelt selection and breeding Enhancement of cultivar's...

Variétés.
Meza, R. , Jacquemin, G. , Dumont, B. , Bacchetta, R. , Heens, B. , Mahieu, O. , Blanchard, R. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...

Variétés de céréales en agriculture biologique.
Abras, M. , Legrand, J. , Stalport, A. , Mahieu, O. , Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Variétés de céréales en agriculture biologique. CRA-W, ULg GxABT. Proceedings in: Livre...

Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies.
Gofflot, S. & Sinnaeve, G. (2018). Nous avons testé pour vous l'Amylab FN de Chopin technologies. Chopin Tribune 39, 4.

Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12 antibodies in the framework of celiac disease
Escarnot, E. , Gofflot, S. , Sinnaeve, G. , Dubois, B. , Bertin, P. & Mingeot, D. (2018). Reactivity of gluten proteins from spelt and bread wheat accessions towards A1 and G12...

De l’orge brassicole pour du micromaltage en Wallonie
Godin, B. , Louppe, H. , Gofflot, S. & Winandy, S. (2017). De l’orge brassicole pour du micromaltage en Wallonie Itinéraire BIO 34,

Variétés – Froment d’hiver.
Meza, R. , Dumont, B. , Jacquemin, G. , Bacchetta, R. , Heens, B. , Mahieu, O. , Monfort, B. , Chavalle, S. , De Proft, M. , Goffart, J.P. , Gofflot, S. , Van Remoortel, V. , Sinnaeve,...