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- Pirronitto, S. , Teng, F. , Verheyen, C. , Gaucet, V. , Henin, J. , Jourez, B. , Schmitz, S. & Chandelier, A. (2024). Characterization of Fomes fomentarius s.s. and F. inzengae in Belgian Beech Forests. Forests,
- Decruyenaere, V. , Didelez, M. & Mathieux, S. (2024). "Le foin séché en grange a une valeur énergétique proche de celle de l'herbe fraiche et une valeur en protéines un peu moindre." Wallonie Elevages janvier 2024, 58.
- Pirronitto, S. , Paquet, F. , Gaucet, V. & Chandelier, A. (2024). First report of Phytophthora pluvialis in Douglas fir plantations in Belgium. New Disease Reports,
- Ninane, V. (2024). Evaluation de l'impact des BCAs sur le microbiome indigène des céréales. Lecture in: Comité d'accompagnement projet ANTAGONIST, Gembloux, 11 janvier.
- Demoitié, C. , Werrie, P-Y. , Vermeulen, P. , Gofflot, S. , Godin, B. & Baeten, V. (2024). Single-kernel vitreousness assessment and optical sorting of durum wheat using NIR spectroscopy and imaging. Poster in: 17th ICC International Cereal and Bread Congress (ICBC 2024), Nantes, France, April 22-25.
- Baraa Almoujahed, M. , Krishnaswamy Rangarajan, A. , Whetton, R.L. , Vincke, D. , Eylenbosch, D. , Vermeulen, P. & Mouazen, A.M. (2024). Non-destructive detection of fusarium head blight in wheat kernels and flour using visible near-infrared and mid-infrared spectroscopy. Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 245: (105050),
- Debode, F. , Caulier, S. , Demeter, S. , Dubois, B. , Gelhay, V. , Hulin, J. , Muhovski, Y. , Ninane, V. , Rousseau, G. & Bragard, C. (2024). Roadmap for the integration of environmental microbiomes in risk assessments under EFSA's remit.CRA-W, UCLouvain, 1-93.
- Feys, K. , Diaz-Iglesias, Y. , Geeraerd-Ameryckx, A. , Herman, L. , Van Hoorde, K. , Devlieghere, F. , Houf, K. , Veys, P. & De Zutter, L. (2024). Evaluation of additions related to "vacuum preparation" to the generic self-checking guide G-044 for the B2C sector. Food Risk Assess Europe, 2: (1), 1-34.
- Decruyenaere, F. & Ben Abdallah, F. (2024). Vers la production d'une pomme de terre bas intrants: résultats de l'essai 2023 sur l'efficience azotée (2023) Fiwap Info 181, 52-57.