Georges SINNAEVE

Georges SINNAEVE

  • +32 81 87 41 00
  • +32 476 76 21 62
SVG

Building Léon Lacroix

Rue de Liroux, 9 5030 Gembloux Tel : +32 81 87 40 01 Fax : +32 81 87 40 11

SVG
SVG
Scientific publications
Image
SVG

Caractérisation des amidons de sorgho et de mil perlé cultivés dans le Sahara algérien.

Boudries, N. (2017). Caractérisation des amidons de sorgho et de mil perlé cultivés dans le Sahara algérien. Gembloux (Belgium), ULg GxABT, PHD, 208.


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Etude préalable à la mise en place d'une micro-filière céréales biologiques panifiables au sein du Parc naturel des plaines de l'Escaut.

Duquesne, S. (2017). Etude préalable à la mise en place d'une micro-filière céréales biologiques panifiables au sein du Parc naturel des plaines de l'Escaut. Ath (Belgium), Haute école...


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Quality improvement of potato steamed bread using food hydrocolloids

Liu, X. (2017). Quality improvement of potato steamed bread using food hydrocolloids. Gembloux (Belgium), ULg GxABT, PHD, 188.


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Study of preharvest sprouting of wheat and assessment of postharvest technologies to reduce its impact on wheat and bread quality.ty

Olaerts, H. (2017). Study of preharvest sprouting of wheat and assessment of postharvest technologies to reduce its impact on wheat and bread quality.ty. Leuven (Belgium), KU Leuven,...


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Les blés 2017 sous l'angle de la qualité : Rien de particulier, et des teneurs en protéines faiblardes

De Neuville, M. & Sinnaeve, G. (2017). Les blés 2017 sous l'angle de la qualité : Rien de particulier, et des teneurs en protéines faiblardes Le Sillon Belge 10-12.


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Sous l'oeil du Département Valorisation des productions (CRA-W): Des milliers d'échantillons de céréales passés au crible.

De Neuville, M. & Sinnaeve, G. (2017). Sous l'oeil du Département Valorisation des productions (CRA-W): Des milliers d'échantillons de céréales passés au crible. Le Sillon Belge...


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Using response surface methodology as a tool for process optimization with the open-source software R: Subcritical water pretreatment of wheat straw

Gofflot, S. , Godin, B. , Goffin, I. , Nyssen, N. , Delcarte, J. & Sinnaeve, G. (2016). Using response surface methodology as a tool for process optimization with the open-source...


Sébastien GOFFLOT
GOFFLOT, S.
Scientific publications
Image
SVG

La fabication du pain

Annet, S. , Sinnaeve, G. & Gofflot, S. (2016). La fabication du pain Itinéraires Bio 26, (01-02), 16-17.


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Scientific publications
Image
SVG

Impact of preharvest spouting of wheat (Triticum aestivum) in the field on starch, protein, and arabinoxylan properties.

Olaerts, H. , Roye, C. , Derde, L. , Sinnaeve, G. , Meza, R. , Bodson, B. & Courtin, C. (2016). Impact of preharvest spouting of wheat (Triticum aestivum) in the field on starch,...


Georges SINNAEVE
SINNAEVE, G.
Showing 10 to 18 from 156 rows